Terminsstart för Svamparna

Hejsan alla svampar!

Nu nalkas hösten och då är det dags för en ny termin scouter i Utby scoutkår. I våras hjälpte ni Emil med alla hans hyss men nu så är det dags för nya äventyr!

Vårt första möte är redan nu den 29:e augusti och vi möts som vanligt vid scoutstugan på Fjällbogatan 84 klockan 18:30. Avslutar gör vi på samma plats en och en halv timme senare klockan 20:00. Precis som för det mesta så kommer vi att vara utomhus så se till att klä er efter väder.

Vi som kommer att vara ledare för er den här terminen är Peter, Anette och Fanny. Vissa känner ni nog igen sen tidigare andra är för er nya. Vilket som så ser vi alla jättemycket fram emot att träffa er och få sätta igång med en ny höst full av scouting! Skulle ni ha några frågor så kan ni lättast nå oss på vår mail, svamparna annars så ses vi den 29:e!

Hälsningar

Peter, Anette och Fanny